Visum Vietnam

Visum Vietnam Online

Business visum Vietnam

Algemene informatie over de business visum Vietnam
Voor de afgifte van een zakenvisum, Vietnam (voor zakenreizigers, zakenreizigers en studiebezoeken), een zogeheten entry permit van het Vietnamese ministerie van Buitenlandse Zaken is vereist.

Daartoe, de reiziger moet eerst contact op te nemen met zijn Vietnamese zakenpartner. Dit gold voor de Duitse partner de nodige entry permit bij het State Department in Vietnam

Zodra goedkeuring is verleend, uw Vietnamese partners geïnformeerd en ontvangen van de overheid voor dat referentienummer . Dit referentienummer moet dan worden gefaxt of per e-mail. Uw referentienummer moet worden gecombineerd met andere aanvraagdocumenten aan het consulaat van Vietnam zal worden ingediend in Berlijn.

Als gevolg van de complexe en soms zeer tijdrovende aanvraag voor commercieel gebruik inlaat entsprechdenden maakt de vele zakelijke en toeristische visa . Deze vorm van binnenkomst zullen worden geaccepteerd door de Vietnamese autoriteiten.