Visum Vietnam

Visum Vietnam Online

Vietnam toeristenvisum

Algemene informatie over Vietnam toeristenvisum

Een toeristenvisum voor Vietnam wordt meestal afgegeven voor 15 of 30 dagen voor single entry en exit. Er is ook de mogelijkheid van een visum met een geldigheidsduur van 3 maanden en multiple entry en exit toe te passen (zie visum categorieën).

De normale doorlooptijd voor visum Vietnam 2-3 werkdagen. We kunnen ook een uitdrukkelijke visumaanvraag (2-8 werkuren). In dit geval zal u Vietnam visum worden afgegeven op dezelfde dag. Houdt u er rekening mee dat de ambassade is alleen open op de dagen maandag, Woensdag en donderdag.

Documenten die nodig zijn voor uw toeristenvisum, Vietnam
Voor de Vietnam toeristenvisum, we de volgende documenten nodig:

Originele paspoort met de resterende geldigheidsduur van ten minste 6 maanden.
Tonen & Consulaire kosten categorieën Vietnam – Toeristenvisum
Toeristenvisum (eens):
– 30 dagen van enkel $10.00
– tot 90 dagen te blijven van gewoon $24.00
Toeristenvisum (meerdere keren):
– 30 dagen van enkel $16.00
– 90 dagen van enkel $28.00

Alle reizigers moeten binnen melden 24 uur na aankomst in Vietnam bij de Dienst Vreemdelingenzaken van de lokale politie. Deze registratie wordt in de meeste gevallen geaccepteerd van het hotel of de lokale touroperators.

Wij bieden professioneel advies en aanschaf van uw visum Vietnam , en slechts $10.00 voor onze standaard verwerking.

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring in de inkoop van uw visum Vietnam .